Kezdőlap 1. évad Legacies – Josie változása

Legacies – Josie változása

Írta: drea

Mint azt már olvashattátok egy korábbi cikkben, a Saltzman ikrek biológiai édesanyja Josette Laughlin visszatér a Legacies következő, 1×06 “Mombie Dearest” című epizódjában. A Josie Saltzmant alakító színésznőt Kaylee Bryantet többek között erről a nagy találkozásról is kérdezték egy új interjú során:

Figyelembe véve Josie egyre növekvő érzéseit Rafael felé, hogyan fog reagálni a múlt heti epizódban a közte és Lizzie között bekövetkezett afférra?

Szeretném azt gondolni, hogy megfelelően reagál majd. Josienak semmiféle követelése nincs Rafael felé. Szerintem a rajongóknak nagyon is könnyű azt mondani, hogy “Hogyan tehette ezt Josieval?”, vagy “Hogyan tehette ezt Lizzie?” amikor a valóság az, hogy az egyetlen személy, akivel Josie megosztotta, hogy tetszik neki Rafael, az Hope volt. Szóval nem neheztelhetsz egyik karakterre sem, amikor Josie az, aki nem áll ki önmagáért. Josie nagyon is tiztában van azzal, hogy milyen helyzetbe is kerül a 6. epizódban.

Ha már szóba jött. A múltheti epizódban Penelope elárulta, hogy azért olyan ellenséges Lizzievel, mert szerinte a lány kihasználja testvérét és ő az oka a szakításuknak. Gondolod, hogy ez egy fair állítás?

Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert úgy érzem könnyű ujjal mutogatni Lizzire, de Josie az, aki nem szavaz bizalmat magának és a hangját se hallatja mert úgy érzi nincs erre szükség. Nem hiszem, hogy Lizziet hibáztatni fair dolog. Ne érts félre Lizzie tud nagyon is távolságtartó lenni, de ezért nem hibáztathatod hiszen Josie sose ad esélyt arra, hogy kellőképpen odafigyeljen rá. Penelope jó helyen tapogatózik viszont Josienak sokkal inkább magával kéne törődnie, mint a körülötte lévőkkel.

Akkor most meg kell kedvelnem Penelopet.

Ez Julie Plec. Megszeretteti az utált karaktereket.

Van remény kettejük számára, hogy most már tudjuk, ez az ellenségeskedés mind Josie védelmében és szeretete miatt van?

Tök vicces, hogy egyik nap annak szurkolsz, hogy Raf és Josie összejöjjenek, aztán történik egy ilyen és már Penelopénak drukkolsz. Aki oda van a Posie párosért, annak egyértelműen tartogat valamit a 6. epizód. Ahogy azt megtudtuk, Penelope összetörte Josie szívét még mielőtt a sorozat elkezdődött volna, szóval akármi is alakulhat köztük, azt Josie fenntartásokkal, óvatosan kezeli, mert nem akarja, hogy a múltbéli események megismétlődjenek.

Azt is tudjuk, hogy Caroline kihagyja az ikrek születésnapi buliját, hogyan hat ez Josiera de leginkább Lizziere?

A 3. epizódban Josie megemlíti, hogy testvére nehezen viseli édesanyjuk, Caroline hiányát és amikor valami ennyire fontos eseményt hagy ki -Lizzie konkrétan a születése óta tervezi a 16-os szülinapi buliját- akkor az nagy hatással van Lizziere. Szóval Josienak rendkívül körültekintőnek kell lennie ebben az epizódban.

Köszönhetően a hét szörnye dolognak, megismerhetik a biológiai édesanyjukat Jo-t. Hogyan fognak reagálni a visszatérésére?

Érdekes lesz ezt nyomon követni, mivel Lizzie szoros köteléket alakított ki Carolinenal és őt tartja az édesanyjának. Josie édesanyjaként szereti Carolinet, de nem látja magát benne, ami azt illeti senkiben sem, addig amíg nem találkozik Joval. Amikor Josie végül találkozik vele észrevehető, hogy mennyi mindenben hasonlítanak. Van köztük egy különleges kapocs, ami Lizzie és közte nincs meg.

Gondolod, hogy ez a találkozás megváltoztatja Josie karakterét?

Van egy bizonyos jelenet a 6. epizódban, amikor Jo, Josie életéről kérdez. Azt gondolnád, hogy ez egy teljesen általános kérdés, amit mindenki feltesz, de ez nem igaz. Erre nem csak a nézők döbbenek rá de ő maga is. Ez egy kiindulópont Josie számára. Rájön, hogy a véleménye fontos minden tekintetben. Szerintem ez a legcsodálatosabb Joban, arra sarkallja Josiet, hogy egy csomó kérdést megválaszoljon önmagával kapcsolatban.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .