Kezdőlap 2. évad Legacies – Julie Plec Bonniehoz és Damonhoz hasonlította Hope és Ryan Clarke kapcsolatát

Legacies – Julie Plec Bonniehoz és Damonhoz hasonlította Hope és Ryan Clarke kapcsolatát

Írta: drea

Julie Plec elárulta, hogy a Legacies 2. évadában látni fogjuk, Hope és Ryan Clarke hogyan tengeti napjait Malivoreban, ezt a showrunner Bonnie és Damon börtönvilágbeli kapcsolatához hasonlította:

Az első epizódban rögtön kiderül, hogy mi lett Hope-al és hova is került. Az első pár percben láthatjuk, hogy mi lett belőle. Szerintem vicces lesz őt látni, ahogy először is rájön, hogy nem halt meg, másodszor pedig, hogy hogyan fog kimászni abból a katyvaszból, amit ő maga kreált.

Azonban Hope nincs egyedül ebben a szituációban. Mielőtt bele vetette volna magát a verembe egy utánzó bűbájt használt Ryan Clarke-on, aki így vele együtt zuhant a mélybe.

Ez a helyzet ismerős lehet a Vámpírnaplók rajongóinak:

Az egyik kedvenc történetszálunk a Vámpírnaplókban az amikor Bonnie és Damon a börtönvilágban ragadtak, imádunk olyan embereket összerakni, akik egyáltalán nem akarnak egymás mellett lenni és most Hope és Clarke van ebben a helyzetben és egyik se repes az örömtől. Azt hiszem amikor összezárnak egy személlyel, akit nem kedvelsz, annak két kimenetele lehet: vagy elkezded megérteni a másikat és ezáltal kialakul egy kötődés vagy még jobban megutálod, mint azelőtt.

Az, hogy hogyan is alakul a kapcsolatuk a Legacies második évadából kiderül. Ti mire számítotok?

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .