Kezdőlap 1. évad Legacies – Julie Plec EW Interjú

Legacies – Julie Plec EW Interjú

Írta: drea

Az EW ma Julie Pleckel ült le beszélgetni a ma este debütáló új sorozatáról a Legaciesről:

Hogyan kezeli Hope két év után a szülei elvesztése okozta gyászt?

Ez a gyász nem tudatos szinten vezérli őt, de sok sebet hagyott és rengeteg leckét tanított meg neki, amik nem feltétlenül jók a számára. Az egyik ilyen, hogy úgy gondolja, ha valakihez túlságosan is közel kerül, az meghal. És ez egy fiatal lány számára, aki csak belépett élete első fontosabb szakaszába – egy szakaszba, ami tele van romantikus lehetőségekkel és egy egész világ áll még előtte- ez nem túl jó. Viszont ebben  a helyzetben találkozunk vele.

Hogyan jött létre a “hét szörnye” formátum?

Amikor neki álltam ennek a sorozatnak meg akartam győződni róla, hogy nem csak a hangszínében de a felépítéseben is lesz valami más. Azt akartam, hogy az iskolának és a diákoknak legyenek napi konfliktusaik, amik nem csak az intézmény falain belül bontakoznak ki. Visszatekintettem arra, amikor először hoztuk létre a TVD-s írói szobát, összegyűjtöttük az összes szörnyet, amik fő gonoszok lehettek volna a Vámpírnaplókban de végül egyiket se használtuk fel, így most eljött az idő. Most van itt annak az ideje, hogy visszamenjünk és megragadjuk a humoros oldalát ennek a formátumnak, kb mint a korai Buffy sorozatnál. Még sohasem csináltam ilyesmit. Mindig úgy gondoltam, hogy ez vicces lesz és valóban az.

Felmerül a kérdés, hogy mi vonzza Mystic Fallsba ezeket a szörnyeket?

A mitológia. Egy egész mitológia öleli körül az első évadot, ami egyidejűleg kérdezi és megválaszolj ezt a kérdést. Az egyik dolog, amit mindig is ki akartam próbálni, az egy egész sorozaton át jelenlévő fő gonosz. És bár évről évre a szörnyek alakjai változhatnak, de ott van az a valaki, aki a háttérben a szálakat mozgatja.

És Ő Katherine Pierce.

Ha csak ő lenne, nem? Ne hidd, hogy nem hívtam meg nyíltan Chris Woodot, Kai Parker szerepére.

Sok karakterről beszéltünk, de Rafaelt, nem érintettük. Mi  a szerepe a sorozatban?

Hope az, aki bevezet minket a sorozatba, de valójában Landon és Rafael párosa a Legacies Ryan Atwoodja. Hamar rájövünk, hogy Raf az újonc és Landon az ő összezavarodott ember legjobb barátja, aki az iskola területére léphet és esélyt kap, hogy megtanulja miről is szól ez az iskola és, hogy megértse barátja és a saját jövőjét is.

Milyen élmény volt újra Mystic Fallsban lenni és visszahozni pár régi karaktert miközben egy új világot próbáltok építeni?

Otthonos, és úgy gondolom ez a szépsége ennek a sorozatnak, ez az, azonban felépítés szempontjából egy teljesen más téma. De amikor Mystic Falls belvárosában vagy, vagy a Salvatore ház csarnokaiban sétálsz,  vagy szóba elegyedsz Matt Donovan sheriffel , ez mind nosztalgikusan hat. Szóval az emberek, akik nem látták a Vámpírnaplókat, nem érzik magukat kihagyva semmiből, de akik látták remélhetőleg nosztalgiáznak majd kicsit és ez örömmel tölti majd el őket.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .