Kezdőlap chris wood Legacies – Julie Plec fejbéli terve Kai Parkerrel

Legacies – Julie Plec fejbéli terve Kai Parkerrel

Írta: drea

Ahogy az előző bejegyzésben is említettem, Julie tényleg híres arról, hogy addig-addig ígérget, amíg aztán nem lesz belőlük semmi. Mentségére legyen szólva, ezúttal a riporter forgatta ki a szavait:

Fejben komoly terveim vannak Kai Parkerrel. Olyan tervek, amik ha képernyőre nem is kerülnek de még is grandiózusak. -Árulta el Plec.

Természetesen Kai karakterének visszatérése a börtön világból csakis az őt megformáló Chris Woodon múlik:

A történet szempontjából a Saltzman ikrek gonosz nagybátyjának, komoly szerepe van, tekintve, hogy Lizzienek és Josienak egyenlőre -amint elérik a 22. éves kort- át kell esniük a Gemini koven egyik legkegyetlenebb rituáléján: az összeolvadáson, melynek során az erősebb fél elszívja a gyengébb erejét, így az meghal.Related image

Ha azt nézzük, hogy Kai természetfeletti, másrészről a Gemini koven egykori vezetője, könnyen lehet, hogy ha Chris Wood rábólint a szereplésre, akkor látni fogjuk sokak kedvenc gonosztevőjét. Nem lehetetlen az elképzelés, hiszen már több korábbi szereplő is visszatért a Legaciesban, mint például Matt Donovan, Jeremy Gilbert vagy a legutóbbi visszatérő: Kai ikertestvére és az ikrek biológiai édesanyja Josette Laughlin (Parker)

Chris egyenlőre a karakter újbóli megformálásáról nem nyilatkozott, de volt kollégai reménykednek a visszatérésében.

Julie -miután a riporter szalagcímként úgy hozta le az interjút, hogy Kai visszatér- figyelmeztette a rajongókat, hogy a grandiózus tervei csakis a fejében léteznek és egyenlőre meglátják, merre halad a Saltzman ikrek története, majd csak azután lehet elkezdeni bízni Kai visszatérésben.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .