Kezdőlap interjú Legacies – Julie Plec is búcsúzik

Legacies – Julie Plec is búcsúzik

Írta: Dee

Tegnap sajnos a Legacies – A sötétség öröksége sorozatot elkaszálta a The CW csatorna és most Julie Plec, a sorozat készítője is búcsúzik a The Vampire Diaries sagatól, ami 13 évig uralta a képernyőt:

A szeretett Legaciesemre – a parklandi lövöldözés után döntöttem úgy, hogy egy olyan történetet akarok elmesélni fiatal hősökről, akik megmentenek minket önmagunktól. A periférián élő gyerekek azok, akik végül az egész történet hősei lettek.

Tósztot mondott Brett Matthewsnak is, a sorozat executive producerének is:

A sorozat kapitányára, rettenthetetlen vezetőjére, a briliánsan vicces szóvivőjére (nem is beszélve a sorozat szívéről és lelkéről). A legjobb munkabeli férj és valaki, akit büszkén nevezhetek a barátomnak.

Továbbá megköszönte a stábnak és a színészeknek a munkájukat:

A szereplőknek és a stáb minden tagjának. Néhányukra, akik a Vámpírnaplók első napja óta, 2009 óta a család részei. Azokra a házasságokra, amik az út során köttettek, a gyerekekre, akik születtek, a barátságokra, amiket mindannyian kötöttünk és remélhetőleg még sok-sok történetre, ami még jönni fog.

Befejezésül pedig a The CW csatorna többi elkaszált sorozat sorstársaira mondott tósztot:

Micsoda rohamon vagyunk túl. Szomorú, amikor az üzlet megváltozik a szemünk előtt. Találjátok meg az utatokat a következő kalandhoz azzal a tudattal, hogy büszkék lehettek magatokra.

Ez az első alkalom 2009 óta, hogy a The Vampire Diaries, a The Originals – A sötétség kora és a Legacies – A sötétség öröksége végével, hogy ebből az univerzumból nem jelenik meg több évad a The CW őszi műsortervében.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .