Kezdőlap 1. évad Legacies – Kicsoda Landon Kirby?

Legacies – Kicsoda Landon Kirby?

Írta: drea

Az E-Online interjút készített a titokzatos Landon Kirbyt alakító Aria Shahghasemi-vel, melyben a színész beszélt a Legacies következő epizódjairól, a karakterének Hopeal való kapcsolatáról illetve közös jövőjükről:

Mit várhatnak a rajongók a következő epizódban?

Két részre oszlik a történet. Az egyik rész Landonra fókuszál míg a másik Alaricra és Dorianra, ahogy az új természetfeletti lénnyel vannak elfoglalva és próbálják megfejteni a rejtélyt minél-hamarabb. Alaric felállított egy tiszteletbeli tanácsot, melynek egyik tagja boszorkány, a másik vámpír, a harmadik pedig vérfarkas így ennek a tanácsnak a tagjai, döntéseikkel hatással vannak az összes diákra. És itt jön képbe Rafael, aki próbája meggyőzni Alaricot, hogy Landon sorsát bízza a Tanácsra. Hope és Landon tekintetében azzal tudok szolgálni, hogy Hope van azzal a feladattal megbízva, hogy kiderítse a fiú eredetét egy sor mágikus teszttel. Landon végigcsinálja ezt, mert ezek a tesztek határozzák meg, a maradását a Salvatore Iskolában, így egyértelműen egy próbán meg kell felelnie.

A rajongók nagyon lelkesek a Handon párossal kapcsolatban, hogy fog fejlődni a kapcsolatuk?

Rengeteg időt tölthetnek együtt az 5. epizódban. Abból adódóan, amit csinálnak nem hazudhatnak egymásnak, őszintének kell lenniük az érzéseikkel és a gondolataikkal kapcsolatban. Ez szenvedélyes tiniknél elkerülhetetlenül komolyabbá válik.

Landon és Rafael együtt nőttek fel, de most Rafaelt a sok új emberrel és azzal van elfoglalva, hogy rájöjjön mi is ő valójában. Hogyan kezeli mindezt Landon, és hogy hat a barátságukra?

A legnagyobb részben örül Rafaelnek, tekintve, hogy ugyanolyan háttérrel rendelkeznek, Landon jól tudja, hogy mit hagy maga mögött. Nem hiszem, hogy Landon emiatt hibáztatná Őt. Rafael egyáltalán nem csinál semmit rosszul és nem feltétlenül ő választotta ezt az utat. Ez az élet rá lett eröltetve és nyilvánvalóan elfogadja ezt az új lehetőséget, mert sokkal jobb mint az, az alternatíva amiben nincs otthona ahol törődnek vele és megtanulja kezelni az újonnan felfedezett képességeit. Landon nem haragszik rá, egyszerűen csak reméli, hogy neki is tartogat valami ilyesmit az élet.

Ahogy a sorozat halad előre, Landon továbbra is Hopeal és Rafaellel lóg inkább vagy a többi tanulóval is barátságot köt?

Remélem, hogy a szociális kapcsolatai bővülnek, mert elég szomorú, hogy csak két barátja van. Természetesen látni fogjuk ahogy kapcsolatot próbál teremteni a többi karakterrel, de jelenleg a baráti köre szűk. Landonnak fogalma sincs, hogy kik ezek az emberek. Az első alkalommal, hogy találkozott M.G-vel a vámpír meg akarta őt fojtani. Szóval keresnéd az ilyen személy társaságát? Időbe telik. Ahogy Hope fogalmazott “Időbe telik, míg bízni tudunk benned” ez elég érdekes mert Landon azt gondolja, hogy nem is vették a fáradságot, hogy megismerjék őt, vagy belegondoljanak, hogy neki ez milyen, és még csak szuper ereje sincs, hogy megvédje magát.

Sok rajongó szeretné tudni, hogy fogunk -e többet tudni Landon múltjáról és családjáról?

Egy keveset, igen. Ízletesen lesz tálalva, ez nehéz nekem mert nem akarom semmit kikotyogni, de egyértelműen választ fogunk kapni, hogy honnan is származik Landon.

Vannak olyan jelenetek, amik Landon számára meghatározóak vagy fordulópont?

Amikor megtalálják a pincében az egy jelentős momentum, mert sok mindenen ment keresztül azelőtt. Minden, ami az első epizódban és annak végén történt nagy hatással volt rá, olyannyira, hogy még Hopeal is képes volt úgy beszélni ahogy. És Hope egy rohadt erős lény, aki, ha kell élve megfőzi vagy egyesével kitördeli az ujjait és ez nem számított többé. Aztán ennek tetejébe ott volt a sárkány és még erre is rá tesz egy lapáttal, hogy látta, amint halálra késelnek egy nőt. Ezek az esetek csak gyűlnek és gyűlnek. A negyedik epizódban behúz egyet Connornak, akinek lejön a bőre és az, az öklén marad. Landon eléggé jól kezeli ezt. Az egyetlen észszerű válasz erre az, hogy Landon már a tűrőképessége határán van, őt már nem lehet meglepni semmivel. Túl sokat látott ahhoz, hogy bármi is meglepő legyen a számára.

Ahogy az évad halad előre, hogyan szeretnéd Landon karakterét formálni?

Öröm látni, ahogy a készítők formálják a karaktert, de ha rajtam múlna, akkor Landon az évad végén egy nehéz döntéssel találná szembe magát. Nem tudom, hogy ez azt jelentené, hogy választania kell Hope és Rafael között, vagy a múltja és a jövője között. Nem tudom, hogyan döntene, de szívesen látnám egy olyan helyzetben, amiben már nem félhet és nem lehet összezavarodva. Akcióba kell lendülnie és őszintének lennie.

És végül, hősnek vagy gonosznak tartod Landont?

Egy 17 éves srácnak tartom. Szerintem ő szeretne hős lenni, mert számára az a pozitív. Nem hiszem, hogy valaha is kész akarva gonosszá válna. De ugyanakkor azt sem hiszem, hogy bármi fogalma lenne arról, hogyan kell hősnek lenni. Azt gondolom, hogy ő csak próbál normális lenni és megtalálni a helyét.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .