Kezdőlap 1. évad Legacies – Magyar premier?

Legacies – Magyar premier?

Írta: drea

Felreppentek a hírek, hogy az HBO Go-n elérhető lesz a Legacies, ami így egy új magyar címet is kapott: A sötétség öröksége.

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem ez eléggé kacsa. Egy -a Sorozatjunkien található- cikkhez érkezett a komment, miszerint jön a Legacies. Magyarországon még a TVD-t és a TO vetítését se fejezték be, most meg az HBO megvesz egy olyan spin-offot, aminek az anya sorozatait a Netflix birtokolja?

Ha a hír igaz, akkor valószínű, hogy feliratos verzió érkezik előbb, majd utóbb a magyar szinkron.

Mindenesetre az HBO Go-n én nem találtam semmit (és másutt se). Akinek több információja van erről, esetleg HBO GO előfizető, azt kérem, hogy ossza meg ezeket az információkat ^^

Kapcsolódó bejegyzések

3 hozzászólás

GYV 2018.09.11 09:32 - 09:32

Megjegyzem, hogy én kommenteltem a Sorozatjunkiera a hírt, és ha jártasabb lennél ott, akkor tudnád, hogy nem szoktam kacsa híreket beküldeni. De elfogadom a bocsánatkérésed. 😀

Ebben a szellemben jelzem neked, hogy az előző percekben küldte ki az HBO a hivatalos közleményt a sorozat érkezéséről és a premier dátumról, ami egy az egyben egyezik az én hírjelzésemmel. Várhatóan hamarosan egyre több oldalon fogod olvasni a sorozat érkezéséről szóló híreket, vagyis rájössz, hogy nem volt kacsa egyáltalán.

Válasz
Avatar photo
drea 2018.09.11 12:10 - 12:10

Kedves GYV! Igen most már hivatalosan is megerősítette az HBO! Nem vagyok jártas valóban a SorozatJunkien, mert nem hivatalos oldal. Egy komment alapján pedig nem lehet eldönteni, hogy valóban igaz -e a hír. Nem ismerlek valóban, az, hogy egy ilyen hír teljesen valószínűtlen volt számomra szerintem logikus, tekintve, hogy egészen eddig semmi megerősítés nem volt csak egy hozzászólás egy oldalon ^^ És ne haragudj, ha ezentúl is meg fogom várni, hogy HIVATALOSAN is bejelentsék a Premier dátumokat, nem pedig egy egyszerű nem hivatalos HOZZÁSZÓLÁS alapján fogom megítélni, hogy kacsa e- a hír vagy nem (a személyedtől függetlenül):)

Válasz
Avatar photo
drea 2018.09.11 12:34 - 12:34

Illetve engedd meg azért, hogy másokat is idézzek 🙂
” DarkEagle – 2018. 08. 19. 14:15

Ez az HBO GO-s Legacies hír tényleg nem kamu? Mert ez nagyon fura nekem. Nem azért mert a tévében még megy az Originals itthon, hanem hogy egyáltalán megvette az HBO. 😀 Valamit tudhatnak ezek vagy szimplán csak úgy vélik, hogy ez nagyon jó lehetőség új fiatal nézőket toborozni ahogy tették ezt ugye a nem rég felvett pár új tini sorozataikkal is.

A másik része is fura egyébként mert gyakorlatilag ha jól tudom az Originals és a TVD itthon is elérhető a Netflixen. Nem tudom melyik csatornán adták de akkor gondolom vagy kivásárolták a jogokat vagy egy cég a két csatorna. Majd valaki felvilágosít.

Mondjuk a sorozatban így sem reménykedek jobban, hogy HBO megvette, elvégre a Beyond sem lett jobb attól hogy felkerült az HBO GO-ra. :D”

Válasz

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .