Kezdőlap 1. évad Legacies – Miért vágták ki Haylet a családi képről?

Legacies – Miért vágták ki Haylet a családi képről?

Írta: drea

Ahogy azt többen is észrevettük a Legacies – A sötétség öröksége 1×02 “1×02 Some People Just Want To Watch The World Burn” című epizódjának a végén a Hope által nézegetett fotóról hiányzik az édesanyja, Hayley.

01225.jpg

Az eredeti fotó egyike a The Originals 4. évadjához készült promóciós képeknek, amin a Hayley Marshallt alakító Phoebe Tonkin szerepel, azonban az epizódban szereplő képről mégis kivágták:

https://i.pinimg.com/originals/a5/ba/ed/a5baedf677da0ddc1a26f5f9338de2d2.jpg

Danielle Rose Russell az epizód levetítése után tartott egy Instagram Liveot, ahol neki szegezték a kérdést: Hova tűnt Hayley a képről?! A Hopeot alakító fiatal színésznő pedig megmagyarázta a bakit.


 

 

“Azok a képek, amik egy másik sorozatból valóak és különböző színészek szerepelnek rajtuk, nem használhatóak addig, amíg az adott színész vagy sorozat alkotója bele nem egyezik, hogy felhasználják a fotóját. Szóval, azt hiszem, nem bólintott rá”

A rajongók természetesen nem fogadták el ezt a magyarázatot és Julie Plecet hibáztatják, amiatt, hogy Hayley nem szerepelt a képen.

Ti mit gondoltok, mi lehet Phoebe karakterének a kivágásának az oka?

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .