Kezdőlap 2. évad Legacies – Milyen hatása lesz a Hope-al történteknek a második évadra? -Spoiler-

Legacies – Milyen hatása lesz a Hope-al történteknek a második évadra? -Spoiler-

Írta: drea

Egy igazi csavarral fejeződött be a Legacies első évada, mely sokkolta a nézőket. Julie Pleck-et kérdezték a folytatásról, és hogy mi várható a második évadban:

Az alábbi cikk spoilert tartalmaz, így akik még nem látták a Legacies évadzáróját, azok saját felelősségre kattintsanak tovább!

Szóval Hope hivatalosan is ki lett törölve a köztudatból, de minden rá utaló nyom eltűnt? Vagy reménykedhetünk abban, hogy rábukkannak egy kulcsfontosságú tényezőre ami segít emlékezni rá és visszahozni a második évadban?

Van remény, és van egy konkrét nyom is. Szóval jó helyen tapogatóztok.

Malivore tényleg megsemmisült, vagy Hope áldozata csak megakadályozta, hogy újra felemelkedjen?

Ezt a kérdés maradt az évad végén, a kérdés, hogy ha Hope elpusztította őt, akkor a folyamat alatt ő maga is meghalt? Talán nem. Szóval a tény, hogy senki nem emlékszik rá, jelentheti azt, hogy ez a sötétség még mindig létezik és fogva tartja őt. És mivel bepillantást nyerhettünk abba, hogy milyen is ez a fogság, nagyon remélem, hogy ez nem így van.

Várható egy Hope hiánya okozta üresség a szereplők életében a második évadban?

Ez pontosan az amire számíthatunk. Ami egyben vicces és szomorú is, hogy rájövünk, hogy Hope milyen nagy hatással volt ezeknek az embereknek az életére, anélkül, hogy akárki észrevette volna mit hagynak ki. A felismerés, -hogy mindannyian valahogy egyedül érzik magukat, hogy van valami, ami nem stimmel és küzdenek a félig üres érzéssel- annyira jelentős, főleg a tinik életében, hogy alig várom, hogy az összes karakter a gyakorlatban élje át ezt.

Úgy tűnik Rafael az, akire a legjobban hatással van Hope elvesztése, mert emiatt örökre farkasbőrben ragadt.

Igen Raf nagy szarban van. Rafael nem tud visszaváltozni, és csak nézzük meg, hogy milyen hatással volt ez Hayleyre. Rafelnek még új ez az egész vérfarkas dolog és csak egy tini. Tehát számára farkasbőrben ragadni isten tudja meddig -ha egyáltalán visszaváltozik- katasztrofális lesz.

Landon megtudta, hogy ő Malivore gazda testének készült, hogy az szaporodni tudjon. Emlékszik rá egyáltalán? És ha nem ez a veszély még mindig fennáll a második évadban?

Ez egy nagyon jó kérdés. Mivan ha mindenre, amit Malivore-ról megtudott- emlékszik, még inkább, ha most Malivore nem működőképes, mi értelmük van ezeknek az információknak? Landonnak rengeteg kérdése lesz, és ahogy mondtad egy Hope méretű űr tátong a szívében.

Imádom Hope és Landon kémiáját. Mindig amikor meglátom őket a képernyőn csak annyit tudok mondani, hogy awwwww.

Köszönöm. Ez olyan tiszta szerelem, szerintem ezért szeretem annyira. Ártatlannak és őszintének hat, amit nem sok sorozatban vagy filmben lát az ember.

Lesz még szerepe a Triad vállalatnak, tekintve, hogy a legtöbb emberüket megölték vagy elnyelte Malivore?

Talán utoljára láttuk a Triadot -egyenlőre-. M.G tisztán kijelentette, hogy nem kíváncsi az anyjára a továbbiakban. Nem hiszem, hogy a szervezet eltűnik. Az árnyékban rejtőznek, és talán a hőseinknek ismét az útjába akadnak.

Az ikrek megtalálták az aszcendenst, amit a Vámpírnaplók rajongók csak úgy ismernek, mint a börtönvilág kulcsát. Mennyire kell tartanunk a gonosz Kai nagybácsi esetleges látogatásától, ha a lányok elkezdik tüzetesebben vizsgálni?

Azt hiszem, ha egy kulcs, ami a börtönvilágba tartja a gonosz Kai nagybácsit, feltűnik, van ok az aggodalomra -ééés izgatottságra- ami nem azt jelenti, hogy Chris Wood beleegyezett abba, hogy visszatér, mert még nem kaptam semmilyen választ sem, de semmi mást nem szeretnék jobban.

Fogjuk még látni Penelope-t a második évadban?

Penelope egy sikeres karakter volt számunkra, és mit sem imádunk jobban mint egy gonosz karaktert, akinek végül a gonosz, önző énje megváltást lel az évad folyamán és mindannyiunkat megríkat, ezért még többet akarunk belőle. Reményeim szerint megmarad az univerzumunkban, és annak ellenére, hogy Belgiumban van, még feltűnik. Nem ígérhetek semmit, de szeretném őt újra látni.

És Clarke visszatérésében reménykedhetünk?

Most egy ideig űr lesz a természetfeletti testvérpár piacon. De nem feltétlenül láttuk utoljára őt. Bizonyára ahol Hope van ott van ő is – bárhol is legyenek-. Ez attól függ, hol vannak, hogyan is néz ki ez a hely és el akarjuk -e mesélni ezt a történetet.

Szóval ha vissza akarjuk kapni Hope-ot, akkor Clarke-ot is vissza kell hozni ehhez?

Pontosan. Kettőtt egy áráért.

Szeretnétek bemutatni egy új fő gonoszt a második évadban, vagy inkább Malivore történetszálát viszitek tovább?

Követjük a Harry Potter példáját, és szeretnénk ha Malivore egy Voldemorthoz hasonló állandó fenyegetés lenne. Ez a cél, meglátjuk, hogy meddig tudjuk ezt fenntartani.

Tervezitek, hogy megtartjátok a heti szörny formátumot? Vagy inkább áttértek a sorozatos elbeszélésre?

Szerintem az érzelmi történetek és karakterek történetei mindig is olyanok lesznek mint a Vámpírnaplók elbeszélése. De heti szörny formátum felépítése, -hogy elidőzhetnek a szörnyek az iskolában-, számunkra nagyon sok örömet okozott és élveztük. Így továbbra is ezen a vonalon haladunk tovább.

Tervezitek, hogy az eddig feltűnt szörnyek visszatérjenek?

Van rá esély, hogy akármelyik szörny visszatérjen. Az én személyes kedvencem a Necromancer. Komoly verseny alakult ki: van aki a dryadot szereti, van aki a gorgont. Ha találunk rá módot, hogy a kígyók vizuális effektje kevesebbe kerüljön, és a technika végre felzárkózik ahhoz, amit el akarunk érni, akkor semmi akadálya nincsen.

Alaric pozíciója az iskola igazgatójaként csak lóg a levegőbe, mit tudsz mondani annak a hatásáról, ha a tanács megszavazza a leváltását?

Szerintem egy olyan ember, aki a fél életét a lányainak és ennek az iskolának szentelte, egy nap arra ébred, hogy már nem igazgató, az drámai változás lesz neki. Elgondolkoztat, hogy hogyan lépne ezen túl.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .