Kezdőlap 2. évad Legacies – Mit vár Danielle R. Russell a második évadtól

Legacies – Mit vár Danielle R. Russell a második évadtól

Írta: drea

Danielle Rose Russellt, aki a Legacies-ben Hope Mikaelsont alakítja a TV Guide kérdezte arról, hogy mit vár a sorozat második évadától, és hogy karakterének hiánya milyen hatással lesz a szezonra.

A második évadban mindenképp kitérünk a Hope hiánya okozta hatásokra. Imádnám ha felfedeznénk Hope sötét oldalát, mert biztos vagyok benne, hogy miután feláldozta magát és elnyelte Malivore, az nyomott hagyott az elméjén.

Szeretném látni, ahogy Hope több traumatikus helyzettel találkozik és kezeli azokat, mert a szülei halála után volt egy időugrás, így nem igazán láthattuk ezt a folyamatot. Ezért örülnék neki, ha jobban belemerülnék és megmutatnánk ezt a helyzetet. Azt is szeretném látni, hogy ennek az egésznek milyen hatása van Hope és Landon kapcsolatára, végül is miatta és a barátai miatt áldozta fel magát.

Danielle ezzel előre vetítené, hogy Hope sötét oldalát láthatjuk majd felszínre kerülni? Remélhetőleg Landon segítségével sikerül elnyomni a Klaustól örökölt sötétséget.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .