Kezdőlap 1. évad Legacies – Paul Wesley rendező szerepben

Legacies – Paul Wesley rendező szerepben

Írta: drea

A The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) Stefanjának nem újdonság, hogy a rendezői székben ül, láthattuk már ebben a szerepkörben például a Shadowhunters forgatásán.  Most ismét viszont láthatják a rajongók, ő rendezte ugyanis a spin-off Március 07-én adásba kerülő 1×13 “The Boy Who Still Had a Lot of Good to Do” című epizódját:

Már korábban felröppentek a hírek, hogy Paul rendez majd egy epizódot a Legacieshez, ez az epizód a 11. lett volna, de ismeretlen okok miatt még is a 13.-ra esett a választás.

A forgatás jó hangulatban telt, főleg azért is, mert az epizódban a vámpírokra helyezik a hangsúlyt és az ő vérszívásukra, ami, mint tudjuk Paul karakterétől egyáltalán nem állt távol.

Jó volt újra látni a forgatáson, ez egy rászabott feladat volt a sok vámpíros elem miatt, sokat segített a színészeknek, hogy hogyan tökéletesítsék a vérszívás technikáját, végül is kinek, ha nem neki van a legtöbb tapasztalata ebben? -Nevetett Julie Plec

Pault még a tavalyi “Tell Me A Story” premierjén kérdezték, hogy visszatér -e Stefan a Legaciesben, a színész akkor ezt felelte:

Teljességgel lehetetlen, hogy újra Stefan Salvatore bőrébe bújjak, ő 100%-ban halott!

Ugyanakkor Julie már akkor megkereste, hogy rendezne -e egy epizódot, amit Paul természetesen örömmel elvállalt. A dolog érdekessége, hogy a Roswell New Mexico új epizódját is ő rendezte.

A forgatásról megjelent pár kép és videó is a Legacies színészeinek és Paul Wesley jóvoltából:


Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .