Kezdőlap 2. évad Legacies San Diego Comic Con 2019 összefoglaló

Lezajlott az idei San Diego Comic Con ahol a Legacies színészei és alkotói rengeteg spoilert árultak el a közelgő 2. évadról, a következő cikkben a részletes összefoglalót olvashatjátok:

A Legacies főszereplői együtt utaztak Julie Pleckel San Diegoba, amint az Julie Instagram storyjaiból kiderült, a színészekkel ezután a vörös szőnyegen készültek interjúk:

Az interjúk után az autogram osztás következett, melyről szintén kaptunk egy teljes videót:


Julie a storyjában ki is emelte, hogy volt egy rajongó aki az aláírás alatt Penelope Parknak öltözött:

Az autogram osztás után elkezdődött a videó prezentáció ahol a rajongók a Legacies 1. évados bakiparádéját tekinthették meg, ezután pedig Candice King megnyitotta a panelt, ahonnan a következő spoileres információkat tudtuk meg:


Matt Donovant új sheriff váltja le:

Az új seriff neve Mac lesz Marguerite MacIntyre (Liz Forbes) tiszteletére

Freya Mikaelson visszatérhet:

Az írók három jelenetet írtak a számára az egyik epizódban, de Riley Voelkel a forgatás hetében a Roswell New Mexico egyik epizódját forgatja. Remélhetőleg megoldják ezt a problémát.

Több információt fogunk megtudni az összeolvadásról és Kai Parkerről:

Josie a nyári szünet alatt az iskolában marad és a Gemini koven történetét kutatja így az ikrek tudomást szereznek az őrült nagybátyjukról, Kai Parkerről.

Kai Parker visszatérhet:

Mivel az ikrek rájönnek, hogy ki is Kai Parker így Chris Wood visszatérése a történet szempontjából esszenciális, Julieék arra buzdították a rajongókat, hogy követeljék Kai visszatérését.

Lizzie Carolinenal tölti a nyári a szünetet Európában:

Az ikrekre rossz hatással van Caroline hiánya így a színészek elhintették, hogy nagy valószínűséggel láthatjuk Carolinet a második évadban, amit Candice King nem erősített meg de nem is cáfolt.

Penelope Park nem fog szerepelni:

Penelope karakterét sokan megszerették azonban a 2. évadban nem lesz benne, Julie szeretné bemutatni Josie pánszexualitását, de nem zárta ki a jövőben a Park lány újbóli felbukkanását.

Josie új barátja:

Mivel Josie a sorozatban a férfiakhoz és a saját neméhez is vonzódik így az új évadban egy fiú párt szeretnének neki összehozni

Új és régi szörnyek:

Az eddig látott szörnyek közül a MerMan visszatér, hogy bosszút álljon, Malivore egy folyamatosan fenyegetést jelentő főgonosz. M.G szerelme azonban nem tér vissza, ezt a készítők azzal magyarázták, hogy Medusa kígyó fejét elkészíteni fejenként 7000 dollár. A lehetséges új szörnyek között felmerült egy gonosz Cupido, aki az eredeti Cupido testvére, és a szerelmesek szenvedéséből táplálkozik. Illetve egy gonosz Télapó is szóba került, ami Quincy szerint számára nehéz lesz végig nézni, ahogy a barátai levadásszák a Télapót

Karácsonyi és különleges epizódok:

Terveznek egy ünnepi epizódot és több zenés részt is, a színészek szeretnék Hope-ot énekelni hallani, Quincy pedig írt egy dalt a sorozat számára, amit felcsendül majd az egyik epizódban.

Kiderült, hogy ki játssza majd az új vámpír karaktert és milyen szerepe lesz:

Ahogy arról már írtam nektek, több új karakter kerül bemutatásra, köztük egy Sebastian nevű, 17 éves korában vámpírrá vált srác, aki a 15. századból a 21. században találja magát. A conon Jenny Boyd elárulta, hogy Lizzie számára ő jelentheti a szerelmi szálat. Sebastiant az Utódokból ismert Thomas Doherty fogja alakítani.

Alaric távozik az igazgatói posztról:

Matt Davis két értelműen nyilatkozott, hogy Alaric marad -e a Salvatore Iskola igazgatója. Nagy valószínűséggel látni fogunk egy új igazgatót, aki teljesen máshogy kezeli a gyerekek képességeit és más elképzelése van a tanításukról. Lehetséges, hogy egy másik iskolában fog dolgozni.

Hope próbál kijutni Malivoreból:

Rögtön az első epizód azzal indít, hogy Hope mit élt át Malivoreban és, hogy ez mennyire megváltoztatta, kétségbeesetten próbál kijutni a veremből.

Rafael szülei:

A készítők szeretnék bemutatni Rafael vér szerinti szüleit, hogy többet tudjunk meg a fiú származásáról.

Landon teljesen elveszett:

Ürességet érez és hiányt de nem tudja, hogy mi miatt. Rafael farkas formában ragadt így hozzá se tud fordulni. Hopera egyáltalán nem emlékszik.

Alaric fog emlékezni Hopera:

Alaric lesz az, aki rájön majd, hogy ki is hiányzik, egy az első évadban látott tárgy kapcsán (ez valószínűleg Penelope hátrahagyott naplója lesz, amit nem semmisítettek meg és az iskola összes diákjáról található benne feljegyzés) Alaricot nem hagyja nyugodni a hiányérzet így el kezdi törni a fejét.

Rafael visszaváltozik:

Peyton nyilatkozata alapján miszerint -nehezen fog alkalmazkodni a falkához annyi egyedül töltött idő után- kijelenthető, hogy Rafael vissza fog változni.

Pedro is látható lesz a második évadban:

A kis Pedrót sokan megszerették, így őt is látni fogjuk az új évadban. Kiderült, hogy van egy öccse.

Új karakterek:

Érkezik egy testvér pár, seriff Mac, aki Alaric lehetséges szerelme lesz. Sebastian a vámpír, M.G új szerelme.

M.G ripper lesz:

Candice szerint a fiúban minden tulajdonság meg van, ami ahhoz kell, hogy ripperé váljon, mint annak idején Stefan. Quincy ezt nem erősítette meg és nem cáfolta, szerinte jó lenne így játszani M.G karakterét.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .