Kezdőlap danielle r. russell Legacies – Spoilerek

Legacies – Spoilerek

Írta: drea

Ez a bejegyzés spoilert tartalmaz! Csak saját felelősségre olvass tovább!

A cikkeket más oldalon nem szeretném meglátni!

A The Vampire Diaries és a The Originals legrégebbi rajongói a Legaciest nézvén úgy érezhetik: hazatértek.  A legújabb spin-off sztárjai és alkotója Julie Plec ízelítőt adtak a San Diego-i Comic Conon, hogy mire számítsunk, amikor a sorozat első epizódja Október 25-én vetítésre kerül:

A Salvatore Iskola forgatási helyszínén voltam, ami már nincs azon a színpadon ahová építve lett. Az egész épületet áttelepítettük és most a semmiből építik újjá. Hihetetlen érezni a történelmet a falakban és a fában. -emlékezett vissza Julie

Természetes folyamat volt újra Alaric szerepébe bújni. Imádjuk ezt a világot, a karaktereket, a stábtagokat akikkel dolgozunk és egész Atlantát. De mindenek előtt, imádjuk a rajongóinkat, akik rajongva szeretik a karaktereinket. -Tette hozzá Matt Davis

Az egyetlen dolog amiben Davis és kollégai nem értenek egyet, hogy hogyan utaljanak a Legaciesra. Matt szerint ez egy trilógia utalván ezzel a The Vampire Diaries saga lezárására, míg Julie nem készült fel arra, hogy elengedje a történetet -ő harmadiknak gondolja a tízből-

Tekintettel arra, hogy a rajongók nagy kedvencei még mindig Mystic Fallsban élnek, így számíthatunk egy-egy ilyen karakter felbukkanására idén ősszel.

A klasszikus karaktereket beleírjuk a forgatókönyvbe, és amikor az elkészül, felhívjuk a színészeket, hogy “hé akarsz benne szerelni?” Már három név szerepel az első öt forgatókönyvben a The Vampire Diaries és a The Originals sorozatokból, akikre hivatkozunk -ha csak nem látni fogjuk őket- Nem tudom elképzelni, hogy az egész csapat betoppan, de Paul Wesley rendezni fog egy epizódot, ami miatt nagyon izgatott. “Ha nem lenne halott a karaktere valószínű, Ő is szerepelne a produkcióban”*

(* a cikk azelőtt készült mielőtt a San Diego-i Comic Conon Julie megerősítette, hogy Matt Donovan karaktere visszatér és Elena orvosi gyakorlatot folytat Mystic Fallsban.)

Caroline Forbes, -aki a Salvatore Iskola igazgatónője- megjelenése is várható, bár a sorozat premierje alatt “titokzatos okokból kifolyólag nem lesz jelen”

Az interjú alatt más témákat is megvitattak, mint Alaric kamasz ikreit (“Nehezen kezelhetőek!”) Hope újdonsült kiszemeltjét (“Jól esik neki, hogy végre egy olyan emberrel lép kapcsolatba, aki ugyanazon az érettségi szinten van mint, ő”) és az időugrást, ami mozgásba lendíti a spin-offot.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .