Kezdőlap hírek Legacies – Számíthatunk Delena megjelenésére?

Legacies – Számíthatunk Delena megjelenésére?

Írta: drea

Julie Plec híres az ígéreteiről, ha a visszatérő The Vampire Diaries vagy The Originals karakterekről van szó, kijelenthetjük, hogy két szereplőt a nézők mindenképpen szívesen látnának a Legaciesban, ők pedig nem mások, mint a Nina Dobrev és az Ian Somerhalder által alakított Elena és Damon Salvatore.

 

Ian már korábban leszögezte, hogy munkálatai miatt esélytelen a feltűnése a spin-off sorozatban és Nina is kijelentette, hogy “túl öreg” már vámpírt játszani, azonban most bővebben kifejtette, hogy van -e rá esély, hogy Elena Salvatore visszatér a Legaciesba:

Teljes munkaidőben dolgozom a FAM sorozaton, így nem tudom, hogy képes lennék -e erre. Nagyon izgatott vagyok és örömmel tölt el, hogy a TVD tovább él, erre az emberek éhsége és rajongása a bizonyíték. Spin-off, spin-off után, ez jót jelent. Julie Plec az új Shonda Rhimes.

Sajnálatos módon Nina nyilatkozata után biztosak lehetünk benne, hogy a Delena párost nem látjuk viszont egyhamar.

Érthető, hogy egy olyan sorozatban, -ami lényegében a Salvatore Iskolában tanuló természetfeletti diákokra fókuszál– nem sok helye van az immáron ember Elenának és Damonnek. Julie gyakran csigázza a rajongókat a páros gyermekiről, akiknek jövőjükről és hogy természetfeletti lények -e (Utazók a Petrova vérvonal által) egyenlőre semmit nem tudunk.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .