Kezdőlap 1. évad Legacies – Túra a díszletek között

Legacies – Túra a díszletek között

Írta: drea

A Legacies spin-offban a Salvatore birtok már a Caroline és Alaric által alapított természetfeletti tehetség gondozó iskolaként funkcionál így a sorozatban a Saltzman ikreket alakító Kaylee Bryant és Jenny Boyd egy online körbevezetést tartott a díszletek között:

A körbevezetés alatt elárulták, hogy hogyan alakították át az egyes Vámpírnaplók-beli díszleteket:

Például a Salvatorék nappalija jelenleg a nagy csarnok ahol a diákok sok időt töltenek, a konyha -ahol annak idején Damon végeláthatatlan ideig készítette a palacsintát Bonnienak- most a hely ahol a tanulók romantikázhatnak ahogyan láttuk azt M.G és Penelope között. A tornaterem díszletét pedig Marcel lakásából alakították át

A lányok természetesen rengeteg TVD-s és TO-s tárgyat mutattak be, többek között a Stevan Salvatore emlék könyvtár díszes gyűjteményét, melyben az ifjabb Salvatore gyűrűje, az Elenának ajándékozott verbénát tartalmazó nyaklánc (ami eredetileg Rebekah tulajdona) és még egy naplója is megtalálható.

Stefan Salvatore Memorial

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .