Kezdőlap 3. évad Matt Davist kirúgják a stábból?

Matt Davist kirúgják a stábból?

Írta: drea

A nemrégiben Matthew Davis körül kirobbanó botrány után a rajongók követelik, hogy írják ki a sorozatból a színészt. Erre reagált a Legacies sminkmestere:

Sminkmesterként van hatalmad, hogy tájékoztasd a többi stábtagot az undorító dolgokról, amit művelt. Julie és Brett láthatóan figyelmen kívül hagyják ezt a témát, amikor a rajongók már rég nem akarják látni ezt az embert a forgatáson. Még Kaylee Bryant is utálja ezt az embert, és nem akarom, hogy bárki is kellemetlenül érezze magát. Jól kéne szórakozniuk. Úgy tűnik nem a covid lesz az egyetlen, ami visszatartja őket.
-írta egy rajongó

Majd Mike sokat sejtetően reagált a kifakadásra:

MINDANNYIAN láttuk a buzzfeed cikkét. Mindenki tud róla. Nem újdonság. Várd ki a végét.

A rajongó dühösen folytatta:

Trump támogató, leszbikus és transzellenes kommenteket publikál. Szexuálisan zaklatott egy rajongót. Azt mondta a koronára, hogy kínai vírus. Konkrétan három rasszista borítóképe is volt a Twitteren. Hát nem látjátok??? Belefáradtunk a várakozásba. Régóta ki kellett volna rúgni és senki se csinál semmit. Kaylee, Jenny és Danielle is kikövették őt. A stábból senki se tesz semmit és belefáradtunk a “várd ki a végét”-be

A sminkmester megnyugtatta, hogy a felsorolt dolgok nem lettek figyelmen kívül hagyva.

A sorozat rajongói egy internetes petíciót is létrehoztak és aláírásgyűjtésbe kezdtek, annak érdekében, hogy Matt Davist kirúgják.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .