Kezdőlap hírek Matthew Davis és Paul Wesley összeszólalkozott

Matthew Davis és Paul Wesley összeszólalkozott

Írta: drea

A két színész az amerikai elnökválasztási kampány miatt esett egymásnak Twitteren. Mattet már egy éve támadják nyíltan republikánus nézetei miatt, most ismét kapott hideget, meleget is az alelnöki vitára kitérő kommentjéért:

Matt nehezményezte, hogy a vita moderátora Susan Page nem hagyja beszélni Donald Trump alelnökét Mike Pencet, aminek hangot is adott:

Jó lenne ha a moderátor nem vágna közbe, és hagyná Pencet, hogy befejezze az érvelést

Erre Paul, -aki nyíltan demokratikus nézeteket vall-, elmondta saját véleményét:

Az is jó lenne ha Pence válaszolna az eredetileg neki feltette kérdésre, ahelyett, hogy témát vált.

Az Alaricot alakító színész ezt nem hagyta szó nélkül és durván visszavágott volt kollégájának:

Paul szeret bűnözőkre és vesztesekre szavazni, ahogy tette azt 2016-ban is, ami engem illet, a véleményed nem sokat nyom a latba,.

A Stefant alakító színész ezután sértegette a jelenlegi elnököt majd egy Vámpírnaplók utalással hozta ki a sodrából Mattet:

Srácok Alaric vasfüvet ivott, kezd elmenni az esze.

Davis végezetül a rajongókat is belevont a szócsatába, elküldte Paulnak az őt mocskoló tweeteket, amire a színész nem akart kitérni, mert nem büszke arra, ha a rajongói mást sértegetnek.

A két sztár végül félretette a nézet eltéréseiket, Wesley egy kedves üzenettel köszönt el barátjától, míg Davis törölte a tweetjeit:

@ImMatthew_Davis szeretlek haver

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .