Kezdőlap 3. évad Quincy Fouse az új epizódról

Quincy Fouse az új epizódról

Írta: drea

Quincy Fouse a TV-Line kérdéseire válaszolt, hogy hol is él MG mostanság és hogyan alakul karakterének kapcsolata Lizzie-vel:

Hol hajtja álomra gondterhelt fejét éjszakánként mindenki kedvenc kocka vérszívója? Elvégre Josie nem másnál, mint Damonnél és Dr. Elena Salvatore-nél tanyázik, így teljességgel lehetséges, hogy MG egy másik Vampire Diaries kedvenccel él egy fedél alatt.

“Nem hiszem, hogy ezt szabadna megosztanom veletek szóval inkább hallgatok és megtartom a munkámat, de azt mondom, hogy [Josie a Salvatorek-nél él] bámulatos kis utalás volt, igaz?” -hárított Quincy

Az egyik dolog, amiről Fouse beszélhet, az MG közelgő összefogása Lizzie-vel a csütörtöki epizódban. Megtudván, hogy Finch valójában vérfarkas – amiről szándékosan nem szólt húgának -, Lizzie MG segítségét kéri, ahogy megpróbál rájönni, mihez kezdjen Josie új kiszemeltjével.

“Határozottan szembenéznek pár veszélyes helyzettel, de bízhatunk MG-ben és Lizzie-ben csapatként . Nehéz időket éltek át a sorozat során. Ami a köztük lévő halogatott szikrákat illeti, MG és Lizzie között határozottan még megvan a kémia, de ezzel együtt komolyan meg is értek, és rájönnek, hogy vannak sürgetőbb tennivalók is. Ez ténylegesen egy kockázatvállalás. Engednek-e annak, amit egymás iránt éreznek, vagy felnőttként viselkednek ebben a helyzetben? Minden pillanatuk egy rejtély. ” – válaszolta az MG-t alakító színész.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .