Kezdőlap 5. évad The Originals 5×13 – Spoilers

The Originals 5×13 – Spoilers

Írta: drea

A következő bejegyzés spoilert tartalmaz csak saját felelősségre olvass tovább!

A San Diego-i Comic Conon nem csak a közelgő Legaciesról kérdezték Julie Plecet, hanem a The Originals befejező részéről is, amire Julie így felelet:

Nagyon sok szomorú dolog lesz. Ez biztos. Ugyanakkor nagyon sok káprázatos dolog is. Káprázatos és szomorú, ami azt illeti gyönyörűség és boldogság is is. Lesz pár csodálatos, ha nem tragikus, végkifejlet. Úgy gondolom ez, az a pillanat, amikor ránézel erre a családra, akik 1000 évet éltek egy kölcsönös egymás iránti függésben, működésképtelenségben, bántalmazásban, és rájössz, hogy még így is minden egyes alkalommal visszataláltak egymáshoz. Az, hogy képesek voltunk ennek a családnak az utazásának a végére pontot tenni és felfogni mi is fog történni velük, büszkeséggel tölt el. A Twitteremet egyértelműen nem fogom nézni mikor a sorozat véget ér! De, azt remélem, hogy ti örömötöket lelitek majd benne, mert a finálét nagy gonddal alkottuk meg, azzal az elképzeléssel, hogy a lehető legjobb módon tisztelegjünk a karakterek előtt.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .