Kezdőlap 5. évad The Originals – A Sivár probléma

The Originals – A Sivár probléma

Írta: drea

A következő bejegyzés spoilert tartalmazhat, csak saját felelősségre olvass tovább!

A Mikaelson családot érő megpróbáltatások a The Originals új évadban különösen embert próbálók, és ezért mind a Sívár okolható.

Köszönhetően a négy testvérbe és Hopeba lévő sötét mágiának egyikőjük se tartózkodhat ugyanazon a helyszínen sokáig, hogy nehogy még nagyobb baj keletkezzen. Az évad előrehaladtával, kis előrelépés látható az átok megtörésében és a család újra egyesítésében. Eddig!

A sorozat konzultációs producere Jeffrey Lieber azt nyilatkozta, hogy a Mikaelsonok nem fogják sokáig tétlenül nézni a történteket.

A Sivár probléma, vagy ahogy azt az új évadban hívjuk a “sötét mágia probléma” egyfajta folyamatos nehézség. Hogy egyesíted a családod, ha nem lehetnek egy szobában sem? Nagyon közel állunk, ahhoz a ponthoz, ami megváltoztatja a sorozat egész dinamikáját. – Mondta Lieber

Eddig a dinamika általába az “Úristen tűnj el mielőtt vér kezdene esni” volt, szóval ez a váltás jelentheti azt, hogy a sötét mágia hamarosan kikerül a képből.

Ne felejtsük el az 5. évad előzetesének egyik kulcsfontosságú jelenetét, amiben Hope végre akcióba lendül a Sivár ellen.
(<a href="https://giphy.com/">via</a>)

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .