Kezdőlap 4. évad TVD Univerzum – A Legacies végével egy egész franchise fejeződik be!?

TVD Univerzum – A Legacies végével egy egész franchise fejeződik be!?

Írta: Dee

A Legacies – A sötétség öröksége a héten, június 16.-án ér véget és ezzel egy 13 éves franchise fejeződik be, de vajon tényleg vége!? Most az egyik készítő, Brett Matthews beszél erről:

A Legacies – A sötétség öröksége negyedik évadával 13 évnyi folyamatos sorozat ér véget, amely a Vámpírnaplókkal kezdődött, aztán a The Originals – A sötétség korával és a Legacies – A sötétség örökségével folytatódott. De mint minden természetfeletti lény, a TVD univerzuma is csak meghalt – egyelőre.

Most Brett Matthewsszal sikerült a Decidernek beszélgetnie, aki szerint még van mit elmesélni ebben az univerzumban:

A Vámpírnaplók univerzuma még mindig gazdag és nagy, így kétlem, hogy azt mondhatnám, hogy vége. Szerintem biztosan lesz még több sorozat ebben a franchiseban.

A rajongók, akik már a kezdetektől kezdve követik a sorozatokat, nekik a hirtelen elkaszálása a sorozatnak egy igazán kemény csapás volt. Habár a CW főnöke, Mark Pedowitz tett lépéseket azért, hogy megkérte a most már hivatalosan is elkaszált sorozatok készítőit, hogy az évadzárójuk sorozatzáróként is funkcionáljon, ha a legrosszabb bekövetkezik és a Legacies befejezésével úgy tűnik egy egész univerzumnak van vége. Szerencsére Matthews szerint ez nem feltétlenül van így. Bár konkrét terveket egyelőre nem jelentettek be, a TVD televíziós változatáért felelős kitalálója már tárgyal az új lehetőségekről:

Ez egy rendkívül fontos franchise sok ember számára. Nem tudom, hogy ez milyen formában vagy módon fog megvalósulni, azon kívül, amit Julie, Kevin és én már megbeszéltünk az egészet megelőzően, de az biztos, hogy remélem ezzel nem ér véget a franchise és hiszem, hogy sok-sok történet van, amit elmesélhetünk, még sok-sok árnyalat és sok-sok dolog, amiből dolgozhatunk.

Ez a jó hír, a rossz hír pedig az, hogy a Legacies – A sötétség öröksége sorsa, amelyért a rajongók folyamatosan kampányolnak, hogy egy ötödik évadot rendeljenek be belőle egy másik csatornánál vagy streaming szolgáltatónál, lehetséges, hogy kifut az időből. Bár Matthews a csatornára vagy a stúdió vezetőire bízta a kérdést, hogy mit tehetnek azért a rajongók, hogy a sorozatot újra műsorra tűzzék.

A probléma, amibe általában ilyenkor belefutunk, hogy a szereplők elkezdenek elvállalni új szerepeket és egy bizonyos ponton lehetetlen újra összehozni őket. Szóval, ha bármi történne ezen a fronton, annak nagyon gyorsan kellene történnie.

A maga részéről, úgy tűnik belenyugodott ebbe a lehetőségbe, mivel mind a szereplők, mind a stáb más munkák felé haladnak, vagy már keresik a következő munkájukat.

Egy olyan társulat, mint a miénk, nyilván nagyon nehéz összehozni, ha több kulcsfontosságú stábtagot elveszítünk, mert így az egész rettentően nehézzé válik. Úgyhogy azt mondanám a kilátások a megújításra elég borúsak, bár nagyon szívesen csinálnám.

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .