Kezdőlap interjú TVD Univerzum – Érkezhet a következő spinoff!?

TVD Univerzum – Érkezhet a következő spinoff!?

Írta: Dee

Véget ért a Legacies – A sötétség öröksége sorozat, amivel a rajongók úgy gondolták egy egész franchise fejeződik be, most Julie Plec egy újabb spinoff ötletét vetette fel, vajon tényleg reménykedhetünk!?

A TVD univerzuma a Legacies – A sötétség öröksége után is folytatódik: A következő sorozat talán csak idő kérdése…

Ez csak egy fejezet vége, de felhasználhatjuk arra, hogy egy újabb fejezet vegye kezdetét, ami végső soron az, amit mi is szeretnénk, amikor minden véget ér.

Mi is ez most pontosan? Talán egy negyedik sorozat a TVD unverzumban? Mi azt mondanánk, hogy reménykedjünk, de ott van egy nagy, ha…

Abszolút van remény a jövőre nézve. Brett Matthews, Kevin Williamson és én már kitaláltunk valamit, amit még nem volt időnk papírra vetni. De mindenképpen szeretnénk egy újabb ágat készíteni azon a bizonyos fán. Már csak az a kérdés, hogy mikor.

Sajnos egyelőre ez sem teljesen biztató hír, de talán van remény, hogy még nem ér véget ez a franchise. Ti örülnétek egy újabb sorozatnak, ami ebben a világban játszódik?

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .