Kezdőlap oldal Új kinézet a tvdto.com-on

Új kinézet a tvdto.com-on

Írta: drea

Amint láthatjátok felkerült az oldal 3. kinézete is, amit azért éreztem szükségesnek mert a régi fejlécen a Legacies nem igen jelent meg. Ezt kiküszöbölendő, született meg ez a kinézet.

Körülbelül egy hetet szenvedtem vele de Carol oldala most is a segítségemre volt ennek az elrendezésnek a megértésben.  Az elrendezés teljesen megváltozott így egy rögzített bejegyzést láttok a főoldalon a többi bejegyzés pedig rövidítve jelenik meg ez alatt. A teljes bejegyzést a “Teljes bejegyzés” buttonra kattintva éritek el. A bejegyzésekről még annyit, hogy általában a legújabb Legacies epizód posztja lesz rögzítve.

A fejléc animációs és az oldal három témája a The Vampire Diaries a The Originals és a Legacies is rajta van, ami szintén fontos hiszen már a Legacies is régóta része az oldalnak. A kinézet most világos és a sötét egyvelege télies színvilágban. Továbbra is felbontás barát 🙂 A bejegyzések címére kattintva előjön egy új funkció, ez pedig a kapcsolódó bejegyzések.

A véleményeitekre és a kritikáitokra pedig most is nagyon kíváncsi vagyok, mert ezekből tudok tanulni és fejlődni.

Természetesen a Galéria kinézete is cserélve lett:

Kapcsolódó bejegyzések

Hozzászólások

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .